sunnuntai 11. elokuuta 2013

Bigshot tohtorit...??!!=)

Joo, en tiedä onko bigshotilla ajeltu läpi liian paksuja kakkuja vai oliko se vain väsynyt liiasta käytöstä, mutta se ei enää leikannut kuin toispuoleisesti.. Noh.. minunhan oli AIVAN PAKKO purkaa se masiina ruuvi ruuvilta ja osa osalta palasiks, jotta näkisin ja mahdollisesti ymmärtäisin (?!) bigshotin rakennetta ja olisiko mahdollisesti jokin ruuvi löystynyt ja sen takia leikkaisi toispuoleisesti. Noo, kaverit siinä nauro, että tuosta ei nyt kyllä tuu mittää ja etten muista kuitenkaan mikä ruuvi ja osa mihinkin kuului=)No, kun oli paljon naisia paikalla, annoin jokaiselle tehtäväksi muistaa yhdenlaiset ruuvit minne ne kuului ;) Siten kai se sitten ajan kanssa saatiinkin myös kasattua ruuvi ruuvilta takaisin.

Big shot parka osina ;)
Bigshottia pyörittävät ratakset
Johanna hääräämässä
Yksi ruuvi oikutteli ja tarvittiin monta naista kokkeilemmaan kuka sen saisi kiinni.No arvatenkin Mari tarvittiin taas avuksi ja Marihan se keksi miten se ruuvi saadaan kiinni. Piti ensin löysyttää muita ruuveja niin viimeinenkin meni kiinni.Tulipahan opittua uutta tänäänkin!=) Huomatkaa muuten tuo jäätelötötterö Marin kädessä! Naiset pystyy moneen asiaan yhtä aikaa, jäätelön syöni ja remonttihommat sujuu samaan aikaan!=)
Kun kädet eivät meinaa riittää ruuvaukseen ja laitteen pitämiseen niin onnistuuhan se niinkin että jäätelötötterö suuhun (vai onko tuo joku angry birds tuossa kuvassa??) niin kädet ovat vapaana ruuvaukseen!=)

Noo, melkein jo meinattiin Marin kanssa että nyt kun osataan korjata bigshotteja niin voitais perustaa se kiertävä askartelubussi jossa lisäpalveluna olisi bigshotin "vuosihuolto" jne ;) ;) MUTTA MUTTA!! Kun tuskanhiellä saatiin viimeisetkin ruuvit kirittyä ja suoritettiin testileikkaus, niin jouduttiin toteamaan että TURHA HOMMA, laite edelleen leikkaa toispuoleisesti ;) Tarvitaan siis asiantuntevampaa apua sen kanssa, saa nähdä mitä tuleman pitää. Mutta tulipahan nähtyä osa osalta ja ruuvi ruuvilta mistä bigshot koostuu ;)

1 kommentti:

  1. Kiva postaus.Oon ittekkin miettinny että miksei noille koneille oo lainkaan huoltoa.
    Alkaa olla jo useamman vuoden vanha Big SHOTTI niin kaikki melkein metallilevyn kans leikattava.

    VastaaPoista