Yöllisiä askarteluja

Yökyöpelit (Johanna ja Mari) askarteli pe-la välisen yön, sujuvasti siinä askarrellessa päivä vaihtui lauantaiksi klo 04 jotain, jolloin alkoi silmät luppasta ja piti lähtee kottiin nukkumaan. Paljon saatiinkin aikaiseksi =)

Taustalla valkeaa kuitukangasnauhaa, Petteri punakuono on stanssatusta 3d-kuva-arkista. Rusetti tehty ruutunauhasta ja ompelulangalla solmittu rusettiin minikulkunen. Jouluiloa on JK askartelukuviopaketista.

Korttipohja kraft-korttipohja. Taustalla punaista mulperipaperia. Ruudullinen kartonki on Canvas  raitakartonkia. Joulupukkikuva on JK askartelukuviopaketista "Lumiukko nostalgia". Naru on ohuenohutta Chrl paperilankaa (vihreä) ja rusetti tehty myös siitä. Mistelinlehdet on CLD stanssi Holly leaves .



Marin kortissa käytetty Villakeijun lumihiutalekartonkia.
Marin kortissa käytetty Villakeijun kuitukangasnauhaa ja lapaset stanssattu Memoryboxin Precious smittens-stanssilla.
Marin kortissa käytetty pitkää kraft-korttipohjaa. Ruutukartonki on Maja Designin kartongin Pratstund kääntöpuoli. Vintage-kuvan taustalla kakkupaperia. Yläreunassa pitsiä ja hamppunarua. Kuvan kulmissa olevat havut naksuseltu Martha Stewartin branch-leikkurilla paperista.
Marin kortti
Taustalla käytetty kultaista kuitukangasnauhaa. Enkeli on metallikoriste-enkeli. Enkeli on liimattu valkealle koristekartongille, joita löytyy JK askartelukuviopaketeista. Pitsikuviokartongin takana on vielä ekopellavahuopaa. Naru on ohuenohutta chrl paperilankaa.
Marin kortissa käytetty Maja Designin kartonkeja, Martha Stewartin branch-havunoksaleikkuria ja kuva on JK askartelukuviopaketista Lumiukko, nostalgia.
Korttipohja on valmis Lumihiutalekorttipohja. Korttipohjan keskiympyrän taustalla hopeista kuitukangasnauhaa. Enkeli on valmis metallikoriste. Valkoiset untuvahöyhenet enkelin sivuilla.
Marin kortti
Kuva tehty Marianne Designin leimasimella. Stanssi on Memoryboxin Virtuoso Music.
Taustalla kultainen harsopaperi. Kuva on 3d-kuva pakkauksesta. Kultaiset kulmat ovat ääriviivatarroja. Nauha on 3mm punakulta satiininauha. Jouluiloa on valmis pahvitagi.
Kuva on stanssatusta 3d-arkista. Taustalla hopeista glitterkartonkia sekä hopeiset ääriviivakulmatarrat.

Kommentit

Suositut tekstit