lauantai 9. elokuuta 2014

Valmista puutarhalyhty tai valokoriste

Illat alkavat pikkuhiljaa pimentyä ja mikäs sen kauniimpaa kuin koristaa puutarhaa tai kuistia itse tekemillä puutarhalyhdyillä tai muilla valokoristeilla!

Tämä on uudenlainen haaste Villakeijun blogissa. Näitä satunnaisia haasteita ilmestyy sitä mukaa kun ideoita syntyy eli ei mitään säännöllistä ilmestymisaikaa (toisin kuin kortteiluhaasteessa).

Tämä puutarhalyhty/valokoristehaaste kestää elo-syyskuun 2014. Saa osallistua niin monella työllä kuin haluaa. Osallistujien kesken arvotaan Villakeijun askartelutarvikepalkinto. 

Osallistumistöiden tulee olla uusia, aiemmin julkaisemattomia. Osallistumistyöt laitetaan Inlinktzin kautta. Villakeijun kortteiluhaasteen osallistumisohjeista löytyy ohjeita myös Inlinkzin käyttöön, loppupuolelta.

Tässä kuvia omista puutarhalyhdyistä, jotka syntyi pitsillä ja helminauhoilla tuunatuista maitotonkista ja sen päälle decoupagetekniikalla lautasliinoilla päällystämällä puutarhalyhty. Led kynttilä sisällä.


9.8. Kastelukannun uusi elämä ;)
Jatkoin projektia, muistin että onhan mulla mummolasta tuotu vanha peltinen kastelukannu=) Päätin tuunata senkin. Piti tosin ensin puhdistaa se mullasta ja kaikesta mahdollisesta, tuskin kukaan haluu tietää mitä kaikkee sieltä löyty... =) Mut paras vaihe oli kun sitä pääsi tuunaamaan...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti