Oma osallistumiseni:Tekniikkakymppi #3 Tilkkutäkkitaittelu

Tällä kortilla osallistun Koukussa Kortteihin haasteeseen Tekniikkakymppi #3 Tilkkutäkkitaittelu

Käykäähän muutkin osallistumassa täällä: 

Malli näytti hirmuisen geometriselta/mittailukortilta, mutta yllätyin iloisesti miten helppo se olikin=) Tulen varmaan tekemään useita tällaisia. Ja mikä parasta, rakastan kuviopaperisilppuja, niitäkin voi tähän käyttää=)







Tekaisin kuva-ohjeen, jotta muistaisin sitten jatkossakin....


Kommentit

  1. Tämä on tosi hieno! Kunpa ehtisin osallistua mutta en taida millään keretä...Täytyy vain ihailla teidän muiden upeita töitä!

    VastaaPoista
  2. Hei, hieno on ja kiitos taitteluohjeista!

    VastaaPoista
  3. Ihana kortti ja mahtavan selkeä ohje! Antaisitko luvan linkittää tähän postaukseesi tai jopa käyttää ohjekuvaasi tuossa Tekniikkakympin haastepostauksessa, luonnollisesti tekijän nimi mainiten? Kiitos osallistumisestasi haasteeseen!

    VastaaPoista
  4. Ihana kortti ja mahtavan selkeä ohje! Antaisitko luvan linkittää tähän postaukseesi tai jopa käyttää ohjekuvaasi tuossa Tekniikkakympin haastepostauksessa, luonnollisesti tekijän nimi mainiten? Kiitos osallistumisestasi haasteeseen!

    VastaaPoista
  5. Juu saatte ihan vapaasti käyttää sitä ja laittaa minne haluatte=) Kiva jos siitä on jollekin apua.

    VastaaPoista
  6. Todella upeat värit työssäsi! Itsekin yllätyin taittelun helppoudesta, silput ei niinkään mun juttu. Säästän ja säästän, kunnes heitän lopulta roskiin.

    VastaaPoista
  7. Todella upeat värit työssäsi! Itsekin yllätyin taittelun helppoudesta, silput ei niinkään mun juttu. Säästän ja säästän, kunnes heitän lopulta roskiin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit