Kevätkortteja

Sain tänään hirrrrrrmuisen askarteluinspiraation ;) En tiedä johtuiko se sitten siitä että viimepäivinä on tullut paljon uutta tavaraa Villakeijuun ja olen niitä tavaroita katsellut ja lopulta en voinut enää vastustaa vaan piti muutamia tavaroita ostaa itellekin ;) Samalla tuli sitten käytettyä myös entisiä tarvikkeita jotka ovat odottaneet käyttöä... - mie kun yleensä keskityn enemmän tarvikkeiden hamstraamiseen kuin niiden käyttöön ;)

Puustanssi on memoryboxin ja ruusut on tehty Die namicsin mini rolled roses stanssilla. Linnutkin ovat puussa vaikka eivät paljoa näy, ne on myös Memoryboxin stanssi. Taustalla on kuitukangasta.





Tähän korttiin onki käytetty niin paljon kaikkee, etten tiedä mistä alkaisin luetella ;) No ensiksikin alimmaisena näkyvä pitsiboordi (joka leikkaa vain alaosan, yläosa "jää kiinni") on marianne designin. Sen päällä näkyvä vaaleansininen pitsiboordi on cheery lynn designin stanssi. Ruusut näiden pitsien välissä on tehty Die namicsin royal roses spiraalistanssilla. Taustalla näkyvä pitsinen ovaali on marianne designin stanssi, samoin lintu. Kulmakoristeet on napsaistu cheery lynn designin pitsiboordista, mikä näkyy myös alempana.



Tähän korttiin on käytetty pitkän mallista ekokorttipohjaa. Keskellä oleva valkoinen pitsinen tausta on leikattu Martha Stewartin boordileikkurilla. Ruskeat kiehkurat keskellä stanssattu Cheery lynn designin stanssilla ja ruusut stanssattu Die Namicsin Mini Rolled roses stanssilla.

Kommentit

Suositut tekstit