Askartelupäivä 13.10.

Villakeijussa vietetiin tänään taas askartelupäivää. Meitä oli niin monta etten ehtinyt edes laskea montako ;) Kiitos kaikille mukavasta päivästä! En kierrellyt tänään valokuvaamassa, mutta tässä alapuolella on omat ja äitsykän tekeleet jotka sain loppuillasta kuvattua.
Anjan porokortti. Taustapaperi on Inkidon kartonki, joita saapui vähän aikaa sitten varastoon. Poro ja reki ovat Marianne Designin stansseilla tehty.Hopeiset tähtikulmat ovat ääriviivarroja, niitäkin on varastossa, mutta ei vielä verkkokauppaan laitettu.

En ookkaan vielä aiemmin tehny tän väristä joulukorttia. Taustapaperi on Maja Designin. Pitsejä löytyy Villakeijusta monenmoisia (tämä pitsi on Jal-pitsi, vaaleansininen). Alhaalla oleva "nauha" on teippiä.Pipariukot stanssattu Memoryboxin stanssilla.


Taustapaperi Mja Designin. Keskellä oleva jalkakuva on Panduron skräppikartongista, Villakeijusta löytyy sekä sinistä että vaaleanpunaista. Vauvanjalka ei oikein erotu kuvasta keskeltä mutta semmonen siinä kuitenkin on ;)
Kuvioin pellavanauhaa Rubber stamp tapestryn marjaoksa leimasimella käyttäen punaista mustetta. Tein jonkin sortin joulunauhaa ;)
Pipariukot stanssattu Memoryboxin stanssilla. Samoin lumihiutaleet. Kehystys on valkealla ääriviivatarralla. Taustalla kakkupaperi.

Sydän stanssattu Sizzixin paksulla stanssilla Primitive hearts ekopellavahuovasta. Marjaoksa on Memoryboxin stanssi. Taustalla mulperipaperia ja korttipohjana c6 kraft korttipohja.
Taustalla oleva kuva on leikattava 3d-kuva ja sen takana kimallekuitukangasta, valkea. Shampanjalasi on Marianne designin stanssi

Kommentit

Suositut tekstit